Social Media Marketing.

Wil jij jouw onderneming de boost geven die het verdient? Met Social Media Marketing zetten wij jouw onderneming in de spotlight!

Social Media Marketing

Er bestaan heel wat mogelijkheden om social media in te zetten. Of het nu voor Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube is, wij zetten de juiste kanalen in voor jouw onderneming. Want laten we eerlijk zijn, social media is niet meer weg te denken uit deze digitale wereld. Bovendien kan je met social media jouw (potentiële) klanten tonen hoe jouw onderneming te werk gaat. 

Maar welk kanaal je ook kiest, het is belangrijk om met jouw content er bovenuit te steken. 
Er zijn twee vormen van Social Media Content die we kunnen integreren in jouw marketingstrategie. Organische content en betaalde content kan ingezet worden voor verschillende zaken. 

Met organische content krijgen jouw volgers jouw content te zien. Deze manier van social media content heeft als grote voordeel dat het gratis is, het nadeel is dat je er niet veel mensen mee bereikt. Met betaalde content promoot je je jouw social posts. Je social posts worden dan gezien als advertentie waardoor het heel wat mensen mee kan bereiken.  

Beiden manieren integreren op een zo’n efficiënt mogelijke manier is niet gemakkelijk. Gelukkig helpt Haylo jou met de juiste contentstrategie te bepalen zodat jij met jouw onderneming kan gaan voor resultaat.  

Social Media Advertising

Doelgericht adverteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu. Onze social media profielen bevatten alle informatie die adverteerders nodig hebben om de juiste doelgroep voor hun producten en diensten te vinden. Daarom is social media advertising een gerichte en betaalbare oplossing om jouw onderneming in de kijker te zetten. Samen met jou bepalen we de strategie die er nodig is om het beste resultaat te bereiken. Bovendien passen we de campagnes aan waar nodig en bezorgen we jou een rapportering zodat jij de prestatie van jouw advertenties kan meevolgen. Zo zijn we er zeker van dat wij het beste halen uit jouw advertentiebudget.  

We beginnen met het opstellen van een advertentieplan op basis van wat jij graag op kwartaalbasis in de spotlight wil zetten. Jij bezorgt ons de nodige informatie en beelden om dit om te toveren tot een aantrekkelijke advertentie dat echt werkt. De advertenties worden naar jou doorgestuurd zodat jij hier jouw feedback of goedkeuring op kan geven. Vervolgens worden er de nodige aanpassingen op gemaakt van jouw feedback. Tot slot worden de advertenties ingepland en gericht aan de juiste doelgroep op de juiste kanalen. 
GERELATEERDE DIENSTEN

Wij bouwen mee aan de groei van jouw bedrijf.

Bij Haylo doen we er alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. We zijn jouw persoonlijke adviseurs in een steeds veranderende en digitaliserende wereld. Door samen de juiste keuzes te maken op vlak van marketing en IT zetten we jouw bedrijf op de kaart. De basis van deze aanpak is een partnership op lange termijn, want zo krijg je een duurzame win-winsituatie voor alle partijen.

Samen met trots terugblikken op de resultaten uit een samenwerking, daar doen we het voor!

Neem contact met ons op