Social Media Recruitment.

Ben jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor die ene openstaande functie? Met social media recruitment heb je de mogelijkheid om talent van over de hele wereld aan te trekken en te werven.

Social Media Recruitment

Met miljarden gebruikers wereldwijd, is Social Media de ideale manier om potentiële werknemers te bereiken en aan te werven voor openstaande vacatures. 

Daarom helpt Haylo je met een doordachte strategie waarin we LinkedIn, Facebook en Instagram inschakelen om jouw bereik te vergroten en vacatures te delen. We bepalen samen met jou de doelgroep en zetten gerichte campagnes op om deze doelgroep te bereiken.

Het geeft jouw bedrijf de kans om zichzelf te presenteren door werknemerservaringen en de bedrijfscultuur te delen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek samen met ons de nieuwe manier om het talent van morgen aan te trekken!   
GERELATEERDE DIENSTEN

Wij bouwen mee aan de groei van jouw bedrijf.

Bij Haylo doen we er alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. We zijn jouw persoonlijke adviseurs in een steeds veranderende en digitaliserende wereld. Door samen de juiste keuzes te maken op vlak van marketing en IT zetten we jouw bedrijf op de kaart. De basis van deze aanpak is een partnership op lange termijn, want zo krijg je een duurzame win-winsituatie voor alle partijen.

Samen met trots terugblikken op de resultaten uit een samenwerking, daar doen we het voor!

Neem contact met ons op

Succesverhalen