icon

Blog.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen goed geïnformeerd moet zijn over de mogelijkheden op vlak van marketing en IT. Daarom delen we graag onze waardevolle inzichten uit de praktijk, de resultaten uit interessante studies en nieuwe evoluties in het digitale landschap met jou. Zo ben je altijd mee met wat er leeft en kan je de juiste keuzes maken voor de groei van jouw bedrijf.

E-mail Marketing voor jouw bedrijf

We ontvangen dagelijks een hele hoop mails. Zeker binnen een commerciële en zakelijke context. Maar hoe interessant is e-mailmarketing nu voor jouw bedrijf? Loont het om hierin te investeren of laat je het toch beter links liggen?

We doken in de cijfers en koppelden deze aan praktische inzichten voor jouw bedrijf. Zo kan je weer geïnformeerd aan de slag met jouw marketingstrategie.

Lees meer
YouTube voor jouw bedrijf

YouTube draait net zoals Google al enige tijd mee in het digitale landschap. Hoe interessant is dit platform echter voor jouw bedrijf? Verdient het een plaats in jouw marketingmix? Wij zeggen alvast volmondig: “Ja”. In deze blog geven we jou de belangrijkste statistieken met betrekking tot YouTube en koppelen we dit aan praktische inzichten. Zo kan jouw bedrijf ook aan de slag gaan met dit krachtig kanaal.

Lees meer
LinkedIn voor jouw bedrijf

LinkedIn biedt een enorm potentieel voor bedrijven die actief zijn in B2B markten of die op zoek zijn naar personeel. Maar waar komt dit potentieel vandaan en hoe kan jij het benutten voor jouw onderneming? We doken in de cijfers om jou een praktisch en onderbouwd antwoord te bezorgen!

Lees meer
Meer klanten uit jouw website

Hoe haal je meer klanten uit jouw website? Het is een vraag die veel ondernemers zich stellen. Gelukkig houden we bij Haylo van data. Zo analyseerden we de recente informatie met betrekking tot websitegebruik om jullie van een onderbouwd antwoord te voorzien. Beter nog: we geven je eveneens enkele praktische aandachtspunten om jouw website te verbeteren.

Lees meer
Instagram voor jouw bedrijf

Instagram is ondertussen geen jong of nieuw kanaal meer, maar is dit platform wel geschikt voor jouw bedrijf? Wat moet je écht weten over Instagram? We deden niet alleen het nodige onderzoek om jouw vragen te beantwoorden, maar vulden dit ook aan met onze inzichten uit de praktijk.

Everything for the gram!

Lees meer
Google voor jouw bedrijf

Wat zouden we toch doen zonder Google? De zoekmachine die ons een antwoord geeft op (bijna) al onze vragen. Iedereen gebruikt het en daarom is het ook één van de interessantste kanalen om jouw bedrijf te laten groeien.

Google veranderd continu, dus we geven jou graag de meest opvallende cijfers voor 2023 en de bijhorende praktische inzichten voor jouw marketingstrategie.

Lees meer
Blogging voor jouw bedrijf

Een blog? Is dat nu wel écht iets voor mijn bedrijf? Wel, we voerden voor jou het nodige onderzoek uit naar blogging en vulden dit aan met onze inzichten uit de praktijk. Zo krijg je een overzicht van de belangrijkste statistieken rond blogging, maar vooral ook praktische tips die je direct kan toepassen in jouw digitale marketing.

Lees meer
Facebook voor jouw bedrijf

Facebook is al jaren één van de grootste sociale media wereldwijd. Maar hoe interessant is en blijft dit platform nu voor jouw bedrijf?

We gingen voor jou op onderzoek uit en verzamelden de belangrijkste cijfers en koppelden deze aan onze ervaringen in de praktijk. De resultaten zijn bruikbare, praktijkgerichte inzichten die je direct kan toepassen om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer
The Larger Market Formula

Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie en een groter marktaandeel te veroveren. Maar wist je dat de meeste bedrijven zich enkel richten op een kleine 3% van de markt? Iedereen vecht dus om dezelfde klanten binnen te halen. Het is dan ook geen wonder dat de concurrentie in elke sector moordend is.

Gelukkig is er een manier om 37% van de markt te bereiken door gewoon jouw marketingstrategie op een andere manier te bekijken. Zo kan je jouw concurrenten voor blijven en het aantal leads exponentieel verhogen.

Ben jij klaar om de grenzen te verleggen en jouw doelgroep te vergroten? Dan is deze blog echt iets voor jou! We vertellen jou alles wat je moet weten om jouw marketingstrategie te optimaliseren en het potentieel van jouw bedrijf volledig te benutten.

Let’s dive in! 

Lees meer

Wij bouwen mee aan de groei van jouw bedrijf.

Bij Haylo doen we er alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. We zijn jouw persoonlijke adviseurs in een steeds veranderende en digitaliserende wereld. Door samen de juiste keuzes te maken op vlak van marketing en IT zetten we jouw bedrijf op de kaart. De basis van deze aanpak is een partnership op lange termijn, want zo krijg je een duurzame win-winsituatie voor alle partijen.

Samen met trots terugblikken op de resultaten uit een samenwerking, daar doen we het voor!

Neem contact met ons op