icon

Vastgoedexperts.

Vastgoedexperts levert diensten aan vastgoedmakelaars over heel België. Met de slagzin “Alles keurig onder één dak” vormen zij een echte one-stop-shop voor makelaars. Alles gaande van EPC-keuringen tot stookolietank saneringen, plaatsbeschrijvingen, immoborden, asbestinventarissen en nog veel meer behoren tot hun aanbod.

Het bedrijf is een snelgroeiende speler in de markt en we zijn dan ook trots dat we al meer dan 2 jaar ons steentje bijdragen aan deze groei.

Doelstellingen

Het marketingtraject van Vastgoedexperts omvat meerdere doelstellingen gezien de omvang van het bedrijf. Wat ooit begon als de nood om “gewoon” online zichtbaar te zijn is inmiddels uitgegroeid tot een intensieve samenwerking.

Zo doen ze beroep op Haylo voor het volgende:

  • Het invullen van vacatures met behulp van advertenties op sociale media
  • Het consistent bouwen aan hun online aanwezigheid door middel van SEO, blogging en social media content
  • Het bouwen en onderhouden van hun website
  • Het werven van klanten met behulp van Google Ads

Aanpak

Wanneer de marketingnoden steeds groter worden, wordt het waken van efficiëntie en opstellen van een concreet plan essentieel. Zonder deze strategische aanpak krijgen we namelijk een hoge mate van verspilling in het marketingbudget. Dit willen we natuurlijk vermijden.

Om het allemaal onder controle te houden zijn er regelmatige contactmomenten. Minstens 1 keer per kwartaal wordt er fysiek samengezeten om de contentplannen te overlopen, maar tussentijds is er veelvuldig contact en zijn er vaak bijkomende meetings om bij te sturen waar nodig. Op die manier bouwen we samen met Vastgoedexperts aan duurzame resultaten.

Het gevolg is een fijne samenwerking waarbij beide partijen elkaar scherp houden en een win-win creëert voor iedereen.

Resultaten

De marketing van Vastgoedexperts is continu in beweging, maar graag delen we enkele resultaten van kwartaal 1 2023 met jullie.

  • 547 560 weergaven van hun social media berichten.
  • 14 344 interacties (likes, comments…enz.) op hun social media berichten.
  • 80 nieuwe volgers op hun socials, waarvan maar liefst 42 op hun LinkedInpagina.
  • 493 756 weergaven van hun vacatureadvertenties
  • 4 736 klikken op hun vacatureadvertenties
  • 209 contactnames op basis van hun vacatureadvertenties

Klantenervaring

Naar goede gewoonte sluiten we ook dit succesverhaal af met een testimonial van de klant zelf. Dit is wat Marc Reijmen (Managing Director) te zeggen heeft over de samenwerking met Haylo:

“Wij werken nu al meer dan 2 jaar samen met Haylo. Hun flexibiliteit en toegankelijkheid zijn voor ons een belangrijke reden van de samenwerking, net als het proactief meedenken en adviseren van het hele team. Samen zetten wij stappen vooruit met steeds de win-win in het achterhoofd. Kortom een prettige en vruchtbare samenwerking.”

Ben je zelf ook op zoek naar een marketingbureau dat meedenkt met jouw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij bouwen mee aan de groei van jouw bedrijf.

Bij Haylo doen we er alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. We zijn jouw persoonlijke adviseurs in een steeds veranderende en digitaliserende wereld. Door samen de juiste keuzes te maken op vlak van marketing en IT zetten we jouw bedrijf op de kaart. De basis van deze aanpak is een partnership op lange termijn, want zo krijg je een duurzame win-winsituatie voor alle partijen.

Samen met trots terugblikken op de resultaten uit een samenwerking, daar doen we het voor!

Neem contact met ons op