Web Development.

Een goed ontworpen en functionerende website is van cruciaal belang voor elke moderne onderneming. Deze kan namelijk het verschil maken tussen een sterke online aanwezigheid en verdwijnen in de digitale massa van Google. Bijkomend genereert een gebruiksvriendelijke website ook nieuwe leads. Een absolute must voor ieder bedrijf dus!

Of je nu op zoek bent naar een simpele informatieve website of een webshop op maat, je kan voor al jouw noden bij ons terecht.

Web Development

Voor we beginnen met het ontwerpen en bouwen van een website, dienen we het hele project in kaart te brengen. Dit doen we samen met jou tijdens een kick-off meeting. Zo hebben we allemaal een duidelijk beeld van welke functies er moeten zijn en aan welke technische eisen de site moet voldoen. Door hier voldoende aandacht aan te besteden en de nodige afspraken te maken, zorgen we ervoor dat een project tijdig en binnen het vooropgestelde budget opgeleverd wordt.

Eens er voldoende duidelijkheid is, gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw website. Je ontvangt van ons een uniek en hedendaags ontwerp. Dit design omvat de desktop en mobiele versies van de belangrijkste pagina's. Op die manier weet je op voorhand hoe deze eruit zal zien.

Na goedkeuring van het ontwerp wordt er een eerste online proefversie ontwikkeld. Deze kan je zelf uittesten en waar nodig kan er nog bijgestuurd worden voor de finale versie live gaat. In dit stadium worden ook de nodige teksten en beelden ingevoegd. Gedurende het hele ontwikkelingsproces wordt er rekening gehouden met de vindbaarheid van de website in Google.

De service die je krijgt na oplevering van de website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelingsproces, daarom kan je achteraf ook steeds bij ons terecht voor alle aanpassingen.

WordPress websites

WordPress is een populair Content Management Systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Deze populariteit is te wijten aan de vele voordelen die WordPress biedt, waaronder:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: als CMS is WordPress zeer gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig te installeren, te beheren en te updaten. Dit bespaart jou kosten wanneer er uitbreidingen of aanpassingen gemaakt moeten worden.
  2. Flexibiliteit: het systeem is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende behoeften en doelen. Er zijn duizenden thema's en plugins beschikbaar om de functionaliteit van de website uit te breiden en aan te passen. Bijgevolg is quasi alles mogelijk met een WordPress website.
  3. SEO-vriendelijkheid: WordPress is van nature SEO-vriendelijk. Hierdoor wordt jouw website gemakkelijker gevonden en scoort deze hoger in de zoekresultaten van Google.

We gebruiken al sinds de oprichting van Haylo dit CMS om websites te bouwen. Ons team heeft bijgevolg ervaring met WordPress en het is basiskennis voor iedere Digital Marketeer binnen ons bureau.

Deze websites zijn geschikt voor talloze toepassingen gaande van een website voor een advocatenkantoor tot een bouwbedrijf of iets compleet anders. Voor ieder is er wat wils.

 

Complexe projecten op maat

Soms heb je een website nodig die niet helemaal "standaard" is. Misschien ben je een vastgoedmakelaar die een website wilt die gekoppeld is met jouw vastgoedsoftware? Wellicht ben je op zoek naar unieke webshop? Of mogelijk heb je nog een andere project in petto.

Wat het ook mag zijn, we houden van uitdagingen en gaan deze niet uit de weg!

 

Meer dan een webbouwer

Voor jouw bedrijf is het een enorm voordeel dat we niet enkel een webbouwer zijn, maar een marketingbureau. Hierdoor wordt er al vanaf het begin aandacht gespendeerd aan hoe jouw website of -shop zal zorgen voor een rendement. We hebben namelijk het nodige commerciële en technische inzicht om een resultaatsgerichte website te bouwen.

Bijkomend is het geen must dat jij ons voorziet van content en beelden, want onze marketeers helpen jou hier graag mee!
GERELATEERDE DIENSTEN

Wij bouwen mee aan de groei van jouw bedrijf.

Bij Haylo doen we er alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. We zijn jouw persoonlijke adviseurs in een steeds veranderende en digitaliserende wereld. Door samen de juiste keuzes te maken op vlak van marketing en IT zetten we jouw bedrijf op de kaart. De basis van deze aanpak is een partnership op lange termijn, want zo krijg je een duurzame win-winsituatie voor alle partijen.

Samen met trots terugblikken op de resultaten uit een samenwerking, daar doen we het voor!

Neem contact met ons op

Succesverhalen